Dag 35 – 1281 km

7 oktober 2023

Ik ben in Steamboat Springs. En daar moest ik nog best een klein stukje voor fietsen vanaf Hayden, waar ik de auto moest inleveren. Ik heb er nu al weer pijn van aan mijn kont. 

Steamboat is best een leuke plaats! Het weer was super mooi vandaag, er was een of andere chili proeverij, met live muziek, en Hannes is ook in Steamboat. Dus we hebben gemeet, zijn vanavond even ergens wezen eten en het plan is om in ieder geval morgen samen te fietsen/kamperen. De dag erna buigt hij een andere kant af omdat hij de trein naar warmere oorden gaat nemen, en ik hoop snel genoeg naar het zuiden te kunnen om de sneeuw voor te zijn. Wat naar alle waarschijnlijkheid niet helemaal gaat lukken, want hoe het er nu naar uitziet ben ik net op de hoogste pas wanneer het volgens de voorspellingen gaat sneeuwen. Maar goed, zorgen voor later. Nu heb ik nog gewoon mijn korte broek aan 😉

Ik zit in een hotel, en dat is hemels. Na een week niet douchen (mijn haren konden wel wat shampoo gebruiken ja), was deze douche extra goddelijk. En ik hoop dat ik extreem goed slaap vannacht! Want morgen moet ik dus weer écht gaan fietsen, en van mijn conditie is niks meer over hoor. 

Afgelopen twee dagen ben ik vanuit Jackson naar Colorado gereden. Ik heb nog een uitstap gemaakt naar Utah, heb botten van dinosauriërs gezien, heb nog wat meer in de auto gezeten en heb gekampeerd bij de Walmart. Wat ik echt de beste uitvinding ooit vind, want de openingstijden zijn heel ruim dus je kunt makkelijk naar de wc. Er zijn altijd snacks voorhanden (wat dan eigenlijk weer iets minder is) en ze hebben goede WiFi. En als je dus strategisch parkeert, is het mogelijk om series te kijken in de auto. Ik was dus best aangesloten aan de wereld afgelopen paar dagen! 

In een week tijd heb ik heb ik belachelijk veel gereden, en stiekem vond ik dat best relaxt. Maar de route is nog zo’n 1900 kilometer, en ik vind dat ik het moet afmaken ook. Mits mogelijk natuurlijk. Ik ga dus nog even drie weken knallen om hopelijk in oktober de finish nog te bereiken. 

2 Reacties

 1. Nicolette
  oktober 26, 2023 / 9:18 am

  Prachtige foto’s weer!
  Gaat het niet kriebelen als je die cowboys met de kudde ziet…?
  Veel succes, hoop dat je het redt voor er sneeuw gaat vallen… en veel genieten maar, ondanks het afzien…

 2. Gisela Jansen
  oktober 26, 2023 / 4:46 pm

  Jonne, het is weer zo leuk om je te volgen! En je schrijft zo leuk ; ik kijk uit naar je volgende verslag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *