Dag 6 – 5 km

8 september 2023

Vandaag was de dag dat ik zou starten met de Icefields Parkway vanaf Jasper, op de fiets. Ik ben namelijk gisteren samen met Daan vertrokken in Calgary met onze huurauto (waar de fiets verbazingwekkend makkelijk in paste), en met de auto hebben we al een heel stuk van de Icefields Parkway gereden, tot aan Athabasca Falls. Uiteraard hebben we onderweg ook de meeste highlights gezien. 

Vandaag was dan de bedoeling om nog meer de auto mee te rijden naar Jasper, daar de fiets uit te laden, terug te fietsen naar Athabasca Falls en vanaf morgen écht van start te gaan. 

Nu had ik al wel een paar dagen nogal last van mijn keel en zo, en hoofdpijn, maar verder ging het wel. Totdat ik gisteravond vrij hoge koorts kreeg wel, heel lang in bed heb liggen verkleumen omdat ik het zó koud had, en doet heel mijn lijf overal pijn. Ik denk dus dat vandaag niet de dag is dat ik de Icefields Parkway ga fietsen. 

Dus is het nieuwe plan om wel nog met de auto op pad te gaan, en mocht ik me nu morgen topfit voelen dan fiets ik alsnog aan vanaf Athabasca Falls, en mocht ik me niet beter voelen dan moet ik even bedenken of ik terug naar Banff rijdt met de auto, of toch maar hier blijf en wat later vertrek. 

To be continued…

7 Reacties

 1. Mary
  september 12, 2023 / 9:08 am

  Wat is wijsheid?

 2. Veerle
  september 12, 2023 / 9:20 am

  Oh balen Jon, hopelijk knap je snel op! Wel prachtige foto’s!!

 3. Rarda
  september 12, 2023 / 9:35 am

  Heel veel beterschap!!
  Vanuit de auto en lopend is het denk ik ook wel genieten aan de mooie foto’s te zien!
  Liefs mama

 4. Joost
  september 12, 2023 / 9:45 am

  Mooie foto’s hoor! Beterschap gewenst.

 5. Pieter Jan
  september 12, 2023 / 5:38 pm

  Heel veel beterschap, Jonne. Hoop dat je snel echt op weg kunt en dan jan genieten van de omgeving!!

 6. Jacques Sars
  september 13, 2023 / 9:12 am

  Ai ! Balen! Wel weer hele mooie foto’s! Veel beterschap gewenst!

 7. Minke
  september 14, 2023 / 12:58 am

  Wat balen Jon, hopelijk voel je je gauw weer beter! Aan de foto’s te zien toch al wel hele mooie landschappen en wildlife gezien!!
  Groetjes Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *