Dag 27 – 1231 km

29 september 2023

Na navraag gedaan te hebben bij Kristen, bleek dat ze voor de roundup van volgende week waarschijnlijk niet genoeg paarden hebben om mij ook mee te laten helpen. En omdat ze allemaal nogal druk waren en ik geen blok aan het been wilde zijn, heb ik besloten maar weer verder te gaan. Er waren twee opties: of naar beneden richting Yellowstone fietsen, of naar boven richting Butte en daar een auto huren. Nu heb ik een best goede autoverhuur deal gevonden, waarbij ik een week een auto heb, hem ophaal in Butte en terug breng in Steamboat Springs, Colorado. Dan kan ik Yellowstone zien, Grand Teton, en sla ik het zuidelijke stuk van Wyoming over met de fiets, wat voornamelijk woestijn schijnt te zijn en waar niks te zien is. En het scheelt heel veel tijd. En daardoor zou ik misschien de rest van de route wel af kunnen maken, zonder ergens in de sneeuw vast te zitten. Misschien ben ik dan ook weer gemotiveerd om te fietsen, want dat ben ik op het moment even iets minder, en mijn kont doet pijn. Het is zelfs zo erg dat ik zelfs geen zin had om de 100 km terug naar Butte te fietsen, dus ben ik nu in Twin Bridges aan het wachten totdat mijn nieuw geworven vriend Mik uit Butte me op komt halen. Schandalig ja! 

Het grote voordeel van dit nieuwe plan is dat ik dan misschien niet de hele route heb gefietst, maar wel alles heb gezien wat ik moest/kon zien. Plus nog een dagje koeien drijven extra. Was het toch wel weer waard! 

En als ik het laatste stuk dan niet te langzaam doe, ben ik nog op tijd om een mini vakantie in Hawaii te nemen en daarna door te vliegen om de Te Araroa Trail in Nieuw Zeeland te lopen. Hoewel ik eigenlijk nog echt absoluut geen idee heb wat ik wil gaan doen, maar mogelijk neem ik even een kleine break van fietsen. 

Maar ik wil niet op de zaken vooruit lopen, eerst dit maar eens tot een goed einde zien te brengen! 

1 Reactie

  1. Yvonne
    oktober 12, 2023 / 9:53 am

    Wat een avonturen weer. Geweldig. En nu met de auto door Yellowstone en je lijf even rust te geven. Lijkt me ook niet verkeerd . Geniet ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *