Dag 10 – 175 km

12 september 2023

Waar ik gisteren nog ongeveer klonk zoals Kenny Rogers die ‘The Gambler’ in start, klink ik vandaag meer in de richting van Tracy Chapman. Met extreem grote verbeelding hè, ik zou zeer zeker niet de illusie willen wekken dat ik denk dat ik kan zingen. Maar conclusie van het verhaal is dat ik denk ik aan de beterende hand ben. Ik ben nog steeds erg verkouden, en hoest eigenlijk ook nog wel de longen uit mijn lijf, ben af en toe ook nog wel een beetje koortsig, maar ik voel me wel goed genoeg om iets te doen, waar ik aantal dagen geleden eigenlijk gewoon het liefst alleen maar in bed wilde liggen. 

Afgelopen nacht heb ik mijn nieuwe slaapmat uitgeprobeerd, en da’s nog een beetje matig enthousiast. Ik lig niet meer op de grond, maar heb nog steeds last van mijn heup. En die 4 centimeter die deze mat smaller is dan de vorige, maakt écht verschil. Maar goed, ik geef de moed nog niet op, misschien moeten we nog een beetje finetunen. 

Ik heb best wel een stuk gefietst eigenlijk vandaag, omdat ik morgen in Fernie wil zijn. En nu het weer nog goed is moet ik gewoon fietsen als een malle. 

Het was vrij eenvoudig navigeren, er was één weg, die waar ik op reed, en die ging zo goed als rechtdoor. Bleek toch nog vrij lastig voor Garmin, die regelmatig het spoor kwijt is en nog regelmatiger vindt dat ik om moet draaien. #jehebtmaareentaak.

Misschien is dat ook nog een beetje finetunen. Ik heb hem nu wel zo ver dat hij aangeeft hoe hard ik ga. Hij zegt alleen nog niet hoe ver ik ga. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!! 

1 Reactie

  1. Yvonne
    september 17, 2023 / 7:39 pm

    Goed bezig Jonne. Hopelijk zet het herstel snel door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *