Fifty shades of blue

Waarschuwing vooraf.
Omdat ik dus nog 0 ervaring heb met fietsen, moest ik dus ook nog alle spullen aanschaffen. En al met al loopt dat héél snel op. Dus heb ik geprobeerd op de aanbiedingen te letten en ben ik volop gaan internetshoppen. Wat eigenlijk een beetje tegen m’n principes in gaat, want nadat ik bij de Kampeermarkt in Eindhoven echt super veel en goede hulp en informatie heb gekregen (echt een aanrader, top vakmensen) heb ik dus vervolgens het meeste via internet gekocht. Heel slecht en zwaar onvriendelijk. Maar dat scheelde dus net weer een paar centen, waarvan ik straks langer kan reizen.

Maar goed, aanbiedingen dus. Jassen, broeken, allemaal dingen die in de aanbieding waren. En dan heb je dus net iets minder keuze. Qua kleur ook vooral.
Dus zo’n beetje mijn hele garderobe bestaat niet uit fifty shades of grey maar uit vijftig kleuren blauw. Die dus allemaal nét niet zo lekker bij elkaar passen.

Mocht je straks dus een foto tegen komen waar ik per ongeluk op sta en je denkt, jeetje wat vloekt dat. Dat was dus goedkoper.

1 Reactie

  1. Paul van Mullekom
    februari 17, 2019 / 9:03 pm

    Ha Jonne,

    Geweldig om te lezen wat je al hebt geschreven aan voorbereidingen. Ik kwam je op het spoor via Jac Rooijmans. Zelf ben ik al met exact dezelfde fiets als jij hebt naar Santiago de Compostlla, Parijs, Rome en Berlijn gefietst en inderdaad, mijn plan is ook om naar China te fietsen. Wanneer weet ik nog niet, maar in een van de komende jaren. Ik ga je volgen, heel veel succes!

    Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *