Keuzestress

Afgelopen maanden ben ik bezig geweest om uit te zoeken wat ik allemaal nodig heb voor mijn fietsreis en wat ik dus moest aanschaffen. Iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat keuzes maken absoluut niet een van mijn talenten is. En jeetje, de keuze is reuze.
Het is altijd die afweging tussen gewicht (hoe lichter hoe beter), volume (hoe kleiner hoe beter), kwaliteit (hoe langer het mee gaat hoe beter) en prijs (hoe goedkoper hoe beter). Je snapt het idee.

Dus heb ik met uiterste precisie heel mijn paklijst samengesteld en komt het er op neer daar ik straks met een fiets met minstens 180 kilo erop en eraan de berg over moet, en dat ik daar een niet zo klein kapitaal aan kwijt was.
Mijn vooruitziende blik vindt het een goede tactiek om tijdens het fietsen minder te eten, lekker goedkoop. Bijkomend voordeel is mijn aankomende super strakke lijf  (hallo sixpack) en minder kilo’s die de berg over moet. Ik zeg: win-win-win situatie.
Want: fractie van minder groot kapitaal uitgegeven bij aanschaf van spullen, gespierdere benen krijgen door hoge gewicht (#fitgirl) en dan éindelijk ook dat felbegeerde sixpack. Die bikini pak ik ook nog wel in! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *