Dag 52 – 3601 km

9 april 2019

Uber uber decadent ben ik aan het doen vandaag. Helaas is het niet bij 3 fiets-regen-dagen gebleven en regent het vandaag ook. Vanmorgen gelukkig nog niet zo hard, anders was ik de stad niet eens uitgekomen. Dan was ik als een aangespoelde walvis zó weer terug naar zee gebracht. Maar daarna ging het eigenlijk steeds harder regenen. Met af en toe stukjes droog, om vervolgens weer te gaan regenen. En toen ik stopte voor een supermarkt miezerde het een beetje, toen ik er weer uit kwam – niet zo heel veel later want ze hadden niet wat ik zocht – toen regende het best flink. Dus dacht ik even te wachten totdat de bui over zou gaan. 
Denk dat ik er een half uur heb gestaan, het regende nog steeds even hard. En net een beetje opgedroogd had ik eigenlijk geen zin om wéér nat te worden. En toevallig was er tegenover de supermarkt een soort van motel. Hoefde ik alleen even de straat voor over te steken…

Ik slaap vanavond dus in dat motel. Lijkt me duidelijk. Veel te duur, helemaal niet de bedoeling. Beetje luxe paardje. Hopelijk slaap ik hemels komende nacht dan, want dat heb ik afgelopen 2 dagen niet gedaan. 

Het hostel waar ik sliep in Thessaloniki was meer dan prima, bedden lagen goed en het was super schoon. Probleem is dat ik nog af en toe hoestaanvallen heb, voornamelijk ’s nachts uiteraard. Als ik slaap valt het allemaal wel mee, denk ik dan. Maar andere mensen maakte iedere keer het raam dicht, waardoor ik wakker werd omdat ik het zo heet had. En na een tijdje was dan iedereen wakker omdat ik zo moest hoesten. Denk dat ze me liever zagen gaan dan komen 😉

Vanavond ga ik dus heerlijk droog en niet te warm slapen. Dromen over dat zonnetje dat morgen hopelijk schijnt.

3 Reacties

 1. Paul van Mullekom
  april 21, 2019 / 2:49 pm

  Ha Jonne,

  Ben ik ook weer, was je idd even kwijt en heb ff gecheckt of er iets gebeurd was, maar dat is niet zo. En de data kloppen niet helemaal, boven je blog staat 9 april en we zijn iets verder….Fietsen met regen is niet zo’n ding als het niet te koud is ( heb op weg naar Santiago bijna tot Bordeaux regen gehad, dus dan weet je het wel. Heeft ook wel iets, fietsen door de regen, alleen let op je remblokjes, die slijten als sneeuw voor de zon. Mooie foto’s overigens!

  Groetjes, Paul

  • jonnevanbommel
   Auteur
   april 22, 2019 / 7:02 pm

   Hoi Paul,
   De blog is geschreven op de aangegeven datum, maar inderdaad later gepost. Omdat ik niet overal internet heb loop ik wat achter met de blogs, en nu helemaal omdat het even niet werkte.
   Dus ik ben zelf al iets verder 😉

 2. Mary
  april 21, 2019 / 4:28 pm

  Heel goed, het is je gegund een lekker bed en goede nachtrust. Geen longontsteking krijgen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *