Dag 362 – 14.883 km

12 februari 2020

Gisteren was ik, in een vlaag van verstandsverbijstering, ervan overtuigd dat ik het me kon permitteren om wat minder ver te fietsen. Waarschijnlijk gewoon omdat ik niet zo’n zin meer had en m’n kont pijn deed, maar goed. Bleek dus niet helemaal het geval te zijn, ik moest nog verder dan ik dacht. Dus heb ik vandaag wat verder gefietst, en moet ik nu alsnog twee flinke dagen maken. Wat niet helemaal aan m’n korte dagje van gisteren lag hoor. Ik heb namelijk gehoord dat het het makkelijkst is om de ferry vanaf Pengerang te nemen, die komt dan aan de oostkant van Singapore uit en vanaf daar loopt er een fietspad helemaal tot in de stad. Pengerang is wel zo ongeveer het zuidelijkste stukje van Maleisië, dus ik maak gewoon nog wat meer kilometers. Maar dat geeft niet, we hebben het allemaal nog onder controle hoor. Gaan we moeiteloos halen! Hoewel, de ferry schijnt pas te gaan als ie vol zit. Ik hoop dat dat dus wel ergens die vrijdag gaat zijn! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *