Dag 326 – 11.988 km

7 januari 2020

De camping game was toch nog niet zo strong. Want toen we eenmaal zo ver waren was het idee om te kunnen douchen toch best aanlokkelijk. Dus zijn we de 100.000 beste kampeerplaatsen voorbij gereden om in het eerst volgende dorp met zeer veel moeite een hotel te vinden die eigenlijk best boven budget is. 

We hebben besloten om het morgen anders aan te pakken. Morgenochtend gaan we namelijk eerst eten inslaan zodat we ’s avonds kunnen koken. En dan gaan we dat morgenavond ook echt doen en dus kamperen. Want er zijn mooie plaatsjes genoeg! 

Thailand is vooralsnog precies zoals ik het verwacht had. Veel meer ontwikkeld dan Laos, overal mooi geasfalteerde wegen. Hoewel we het vandaag wel voor elkaar hebben gekregen om een stuk offroad te doen.
Qua eten hebben we nog niet echt de jackpot gehad, hoewel we vanavond best iets lekkers hebben gegeten. Vanmorgen was echter het vieste wat ik in een lange tijd heb gehad, iets heel vissigs. Ik had verwacht dat ze vast overal Pad Thai op de menukaart zouden hebben, maar buiten het feit dat ze vaak geen menukaart hebben, schijnen ze ook geen Pad Thai te kunnen maken. Net een beetje jammer. 

We rijden inmiddels ook aan de linkerkant van de weg, want gisteren moesten we een oversteek maken. Dus Nick heeft zijn spiegeltje aan de andere kant van zijn stuur bevestigd, en tot nu toe hebben we nog geen ongelukken gemaakt. Gaat best goed dus. 

Morgen gaan we nog een stukje verder fietsen, maar waarheen is nog onduidelijk. Het is erg lastig als er zoveel mogelijkheden zijn!
We hebben inmiddels de keuzes beperkt tot twee mogelijkheden: of rechtstreeks naar Siem Reap, zodat we daarna nog naar Pnom Penh kunnen fietsen (mijn vote) of terug naar Laos zodat we naar de 4000 islands kunnen gaan (is Nick nog over na aan het denken). 
Wat het gaat worden is afhankelijk van Nick, the ball is in his court. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *