Dag 325 – 11.866 km

6 januari 2020

Wij zijn in Thailand hoor. En de grensovergang ging zowaar té soepel, want we werden iedere keer verder gewuifd totdat we bij de poort kwamen en zo het land in hadden kunnen fietsen. Zonder stempel.
Omdat we niet wisten of we dan problemen zouden krijgen bij de grensovergang uit Thailand zijn we toch maar omgedraaid en een stempel gaan halen. Waar we vervolgens nog minstens een uur op moeten hebben wachten…

De route was verder niet heel bijzonder, over de hoofdweg naar Udon Thani. Morgenochtend willen we vroeg van start omdat we nog zo’n 40 kilometer naar het red lotus lake moeten, wat ik graag wil zien. En die lotussen gaan dus dicht als de zon te fel schijnt, dus hoe eerder we daar zijn hoe beter. 

We hebben ook besloten dat we morgen eindelijk weer onze camping game op gaan pakken. Omdat hotels eigenlijk niet zo goedkoop zijn, voor Zuidoost Aziatische begrippen, en we ook de kleine weggetjes willen gaan pakken, waar waarschijnlijk ook gewoon geen hotels zullen zijn…
Ik heb wel weer zin om te kamperen, het enige nadeel is dat ik die douche aan het einde van de dag best wel heel erg waardeer! 
Maar goed, we will survive! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *