Dag 324 – 11.781 km

5 januari 2020

Ik dacht dat ze in China allemaal rare dingen eten, maar in Laos kunnen ze er ook wat van. Zo kwamen we gisteren langs een tentje waar ze geroosterde vleermuizen op een stokje verkochten, soort kip saté maar dan anders. Zag er ook net iets minder appetijtelijk uit. Daarnaast heb ik maar twee van de drie entingen voor rabiës gehad, dus ben ik maar voor 94 procent ‘beschermd’. Een risico dat ik niet wilde lopen hoor! Ik heb het dus maar bij gebakken rijst gehouden…

We zijn inmiddels weer in Vientiane, wat 95 hele lange kilometers waren. En nog steeds overal constructie werk en meer verkeer in het algemeen, wat het niet de meest scenic route ooit maakte. Maar, net wel lekker Indisch gegeten! 

Morgen gaan we Thailand in, precieze route moet ik nog onderzoeken. In ieder geval richting het zuiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *