Dag 320 – 11.427 km

1 januari 2020

Allereerst de aller beste wensen voor iedereen! Dat 2020 het beste jaar tot nu toe mag worden!

Het jaar waarin ik nog een stukje verder ga fietsen, hopelijk nog veel mooie dingen mag zien, mooie mensen mag ontmoeten, eindelijk ga beleggen (ze zeggen toch altijd dat je daar als twintiger mee moet beginnen? Ik moet dus heel rap zijn!), mooiere foto’s leer maken, geen drones crash, fatsoenlijk leer koken, iets minder eet en eindelijk helemaal Feng Shui ga worden. En natuurlijk eindeloos, grenzeloos verliefd word 😉
En omdat ik niet aan goede voornemens voor het nieuwe jaar doe ben ik vorige week al begonnen met het werken aan een sixpack. Buikspieren welteverstaan, geen bier.

Gisteren hebben we met een hele delegatie het nieuwe jaar ingeluid. Er waren fietsers uit Amerika, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Nederland. En het nieuwe jaar inluiden doen ze groots in Laos, namelijk met wat confetti. Nu vind ik dat prima, al dat vuurwerk zoals in Nederland hoeft van mij nooit zo. Ik bedoel, als je dan vuurwerk af wilt steken, doe het dan goed! 😉

Omdat ik praktisch de nacht had overgeslagen en niet al te vroeg naar bed ging hebben we besloten om vandaag nog een dagje in Luang Prabang te blijven. Morgen gaat de reis naar het zuiden beginnen en gaan we de eerste kilometers van 2020 maken!


2 Reacties

  1. Gisela
    januari 1, 2020 / 5:12 pm

    Voor jou ook de beste wensen en dat je nog heel veel moois gaat zien En dat wij nog veel leuke verslagen mogen lezen van je!!

  2. Miranda
    januari 4, 2020 / 6:05 am

    Gelukkig nieuwjaar Jonne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *