Dag 307 – 10.648 km

19 december 2019

Het laatste avondmaal zit achter de kiezen. Van onze vakantie dan hè. Die we bij een overheerlijk vegetarisch restaurant genuttigd hebben. Je kunt wel goed eten in Vietnam hoor! 

Gisteren zijn we uit Cat Ba terug gekomen, waar we op de laatste dag nog een wandeling naar de hoogste berg van het eiland hebben gemaakt, en verder nog een beetje rond gereden hebben. Helaas was er maar zo veel tijd, en valt er nog veel meer rond te brommeren. Voor de volgende dus!

Vanmorgen heb ik mijn fiets nog wat verder op orde gemaakt. De remmen goed afgesteld, alle bidonhouders er weer opgezet, banden opgepompt. Of poging tot dan, mijn pomp is een beetje levensmoe. Dus ik heb me helemaal het apezuur gepompt, maar vermoedelijk zit er maar de helft van de hoeveelheid lucht in die ik er eigenlijk in wilde. Maar goed, hier ga ik het mee doen. 
Morgen nog even de laatste dingetjes inpakken, er hangt nog wat te drogen, en dan zijn we er weer klaar voor. Hoop ik dan.

Ik ga eerst een beetje de rechttoe rechtaan weg naar Ninh Binh pakken, zodat ik in ieder geval uit Hanoi ben. En een beetje vaart kan maken, want een beetje doorfietsen moet ik wel. 

Minke gaat morgen ook nog alleen op avontuur, voordat ze weer naar huis vliegt. Die kan wel het noorden zien, ben ik stiekem een beetje jaloers op hoor! 

Verder nog de nieuwste update over de drone: na nog een uitgebreide research en allerlei tests blijkt de app toch wel op mijn telefoon geïnstalleerd te worden en lijkt het te werken. Dat ga ik binnenkort dus nog even proberen. Maar ondanks dat ik nu hopelijk niet iets anders hoef te kopen blijf ik erbij dat iedereen met een grote boog om DJI zou moeten sprinten. Klantenservice is van niveau bedroevend, en geen van de mensen die ik gesproken heb (en dat zijn er veel) weet daadwerkelijk iets af van drones, regelgeving of app compatibiliteit. Het is dat ik het een beetje gehad heb met dat bedrijf, want anders zou ik er zo kunnen werken. Inmiddels heb ik er namelijk meer verstand van! 😉

BeantwoordenDoorsturen

2 Reacties

  1. Minke
    december 24, 2019 / 1:30 pm

    Haha ja gelukkig werkt het nu helemaal, dus lekker veel dronen! Ben heel benieuwd naar alle have drone foto’s en filmpjes op de rest van je reis!

  2. Rarda
    december 25, 2019 / 1:00 pm

    Leuke foto’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *