Dag 303 – 10.648 km

16 december 2019

Met hoofdletters de beste website ooit: happycow.net. Waarom ik hier nog nooit eerder van had gehoord of gebruik van heb gemaakt, geen idee. Want het is geweldig!
Het is dus een website voor vegetariërs/veganisten, die allemaal restaurants laat zien die vegan opties heeft, meestal heel uitgebreid beschreven. En zo vinden we van alles wat er overheerlijk uitziet, dus ik kan niet wachten tot ik morgen weer kan eten! 😉

Wij zijn inmiddels in Cat Ba, waar we vanmiddag al rond gecrosst hebben met een brommer. En lekker gegeten hebben natuurlijk! 
Morgen gaan we een tour maken naar Lan Ha Bay en kayakken en zo, dus dat beloofd een leuke dag te worden! 

Ik heb ook nog even met de drone gevlogen vanmiddag, een poging tot. Met Minke’s telefoon, want bij mijne wil die de app niet downloaden. Nu heb ik net nog maar eens contact gehad met DJI, en ben ik lichtelijk woest. Het blijkt dat mijn telefoon (Motorola, op de markt vanaf februari 2019, dus niet bepaald oud) niet compatible is met die app. Eigenlijk, het blijkt dat er vrij weinig telefoons compatible zijn, alleen de topmodellen van de grootste merken. Komt erop neer dat ik dan even een telefoon van 1000 euro moet kopen om een drone van 400 euro te vliegen. Gaat hem niet worden niet! 
Wat nog fijner is, is dat geen van de medewerkers van de 4(!) winkels waar we zijn geweest hier iets over gezegd heeft, ook niet na mijn telefoon gezien te hebben. Verder kun je dit ook nergens duidelijk op de DJI website zien staan, want echt wel dat ik internet research heb gedaan voordat ik dat ding kocht hoor! 
Maar goed, puntje bij paaltje kan ik er dus niks mee en ga ik m’n geld terug eisen. Dus voor iedereen: koop geen drone (of ieder ander product) van DJI maar houdt het gewoon lekker Europees bij Parrot of zo. Ik denk dat ik dat ga doen in ieder geval! 

Wordt vervolgd…

Ps. We were cruising around Cat Ba with our new helmets on!

1 Reactie

 1. Rarda
  december 23, 2019 / 8:21 pm

  Haha, ziet er leuk uit die drone foto’s!
  Vooral de flamingo stand, doet me denken aan de Mallorca vakantie met Lonne!
  Prachtig is het daar, zeg!
  Leuk dat jullie zo veel lol hebben samen, zal straks weer wennen zijn!
  Heel veel plezier nog!

  Liefs, mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *