Dag 157 – 7766 km

23 juli 2019

Ik heb mijn talent gevonden. Want ondanks dat ik wat onhandig ben – er rijdt niet voor niets een vrachtwagen over mijn voet heen – genees ik blijkbaar wel snel. Deze keer dan. Want, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst.

Vorige week ben ik terug naar het ziekenhuis geweest en is het gips eraf gehaald. De man die het eraf haalde was dezelfde man die 4 weken het eerste gips erom deed en was positief verrast. Blijkbaar was het resultaat na 4 weken gips erg goed. Ik heb een brace meegekregen waarmee ik een beetje af moet bouwen en dat was dat. Fysio achtten ze niet nodig. Enige puntje om rekening mee te houden: als het opzwelt of pijn gaat doen is het niet goed.
Hogere wiskunde. Had ik zelf niet kunnen bedenken!

Ondertussen ben ik rond aan het kijken naar een nieuwe fiets en is de keuze reuze. En omdat het idee is dat dit mijn eerste en laatste nieuwe fiets is, is dat best moeilijk! Vooral ook omdat de fiets die hét gaat worden (denk ik dan) niet als complete fiets leverbaar is in Nederland en dus vanaf het frame opgebouwd moet worden. Waardoor ik ook nog helemaal na moet denken over ieder componentje dat er op moet komen.

Mede door jullie donaties is deze fiets mogelijk, dus daarvoor héél erg bedankt! Ik ben er super blij mee! Wanneer er meer bericht is over de nieuwe fiets (die nog besteld moet worden en zo, altijd een klein beetje op het laatste moment) laat ik het zeker weten!

Geld doneren kan via de volgende link: https://www.gofundme.com/voortzetting-wereldreis-op-de-fiets

2 Reacties

 1. Nicolette
  juli 25, 2019 / 7:15 pm

  Wat een geluk bij een ongeluk!!
  Zowel je snelle herstel als ook de donaties die jou weer kunnen laten fietsen!!
  Succes met je bouwpakket

  • jonnevanbommel
   Auteur
   juli 26, 2019 / 8:40 am

   Zeker weten! Heel erg bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *