Dag 137 – 7766 km

3 juli 2019

Vandaag ben ik weer in het ziekenhuis geweest. En waar ik eerst een heel hip felgroen gipsje had, heb ik nu een modieus blauwe. Nog steeds uitgekozen door mijn moeder. 
Mijn voet is in volume gehalveerd, dus dat is een goed teken. En daarom heb ik nu nog maar een klein gipsje om mijn voet en enkel, de rest van m’n been mag nu weer zon zien (hoewel dat op dit moment nog niet mogelijk is aangezien deze in uiterst behaarde staat is). Dit gips is ook veel dunner, waardoor ik er nu redelijk fatsoenlijk mee kan lopen. 

In theorie moet dit gips in m’n schoen passen, in de praktijk heb ik nog geen schoenen gevonden die groot genoeg zijn. Omdat het toch wel veel volumineuzer is dan alleen sokken en het enigszins zeer doet als ik met m’n grote teen tegen de voorkant van de schoen aan kom, omdat mijn teennagel er eerdaags nog wel eens af gaat vallen maar dat dus nog niet gedaan heeft. Maar ik heb nog hoop, ik heb pas één verhuisdoos met schoenen geopend, er zou nog een tweede moeten zijn… Voor nu heb ik m’n Birkenstocks maar weer van stal gehaald. Die hebben nog enigszins een beetje oké voetbed… 😉

Over twee weken moet ik weer terug naar het ziekenhuis en gaat dit gips eraf. Daarna nog wat fysio en dan zou ik weer zo goed als nieuw moeten zijn. Ik kan niet wachten totdat ik weer verder kan fietsen! 

Omdat ik heel graag een nieuwe fiets wil maar dat eigenlijk niet kan betalen ben ik (op aanraden van verschillende mensen) toch maar een crowdfunding actie gestart. Dus mocht je een paar euro over hebben en willen investeren in de voortzetting van mijn reis en (hopelijk) een nieuwe fiets ben ik je eeuwig dankbaar! Dan ben ik beter in staat om de grote wegen te vermijden (met het vele vrachtverkeer) en kan ik jullie voorzien van meer blogs en foto’s!

Geld doneren kan via de volgende link: https://www.gofundme.com/voortzetting-wereldreis-op-de-fiets

1 Reactie

  1. Renske Breur-Minnen
    juli 9, 2019 / 3:52 pm

    Beterschap Jonne!
    Wat stoer dat je weer verder wil fietsen!
    Dan zal ik je verhalen weer met plezier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *