Dag 124 – 7766 km

20 juni 2019

Het vonnis is als volgt: er zit een kleine breuk in mijn hiel, een buitenste enkelband is gescheurd en een andere flink opgerekt. Al met al had het veel ernstiger kunnen zijn.

Omdat er nog zoveel zwelling is (lees: voet is nog steeds 6 keer zo dik) heb ik nu nog gips gekregen. In een hip groenig kleurtje, dat wilde mama graag. Over 2 weken moet ik terug komen en krijg ik een ander soort heel dun gips, waarmee ik ook gewoon zou moeten kunnen lopen. Nu heb ik ook al zo’n hippe schoen gekregen zodat ik een beetje kan lopen. In maat cruiseschip, omdat het anders niet om mijn mega-voet paste. (Niet vanwege de dikte maar vanwege de lengte). Ergens moet ik misschien ook nog een keer (of een paar keer) naar de fysio, en als het een beetje mee zit kan ik mijn fietsreis half augustus weer voortzetten.

In de tussentijd hou ik me bezig met internet shoppen naar een nieuwe fiets, omdat ik dus stiekem een andere fiets wil. Eentje die geen 26 kilo weegt, een ander stuur heeft, bredere banden aan kan en meer ruimte tussen de banden en het spatbord heeft. Met een lamp die ook daadwerkelijk licht geeft en mogelijk ook met meer versnellingen. Omdat ik uiteindelijk altijd tussen twee versnellingen in wil fietsen.ย En aangezien dat heel veel geld kost houd ik het voor nu nog maar even bij internet shoppen. Omdat ik op dit moment toch geen proefritjes kan maken.

Aangezien ik de komende tijd geen hele spannende dingen ga doen zal de blog frequentie even iets minder hoog zijn. Uiteraard houd ik jullie wel op de hoogte!ย 

6 Reacties

 1. Valerie
  juni 27, 2019 / 9:19 am

  Wat stoer dat je gewoon doorgaat straks waar je gebleven bent! Beterschap!

 2. Yvonne
  juni 27, 2019 / 7:29 pm

  Jonne Is het een idee dat je een crowd-funding actie gaan ondernemen zodat je toch voor een nieuwe fiets kunt gaan ?

  • Lieke
   juli 2, 2019 / 8:01 pm

   Dit is een goed idee! Ik wil de rest van de reis ook nog wel lezen eigenlijk ๐Ÿ˜‰

 3. juni 30, 2019 / 7:33 am

  Jeeeetje wat een onverwachte wending!
  Super kut natuurlijk, wel fijn dat de schade meevalt.
  Heb je veel pijn?

  En als je ziekenbezoek ontvangt let me know, kom graag luisteren naar je avonturen ๐Ÿ˜‰

  • jonnevanbommel
   Auteur
   juni 30, 2019 / 10:09 am

   Veel pijn heb ik niet. Ben wel erg verveeld, dus langskomen mag altijd! ๐Ÿ™‚

 4. Heidi
  juli 1, 2019 / 5:10 am

  Schrok van je avonturen in Iran. Fijn dat je nu in goede handen bent. Wat stoer dat je weer gewoon verder gaat wanneer je hersteld bent. Van harte beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *