Dag 106 – 6698 km

2 juni 2019

Wij hebben een hyena gezien. Of althans, het leek er vrij veel op. Wel iets groter en grover dan die ik in Tanzania heb gezien, maar het idee was er. 
Gisteren kwamen we een Spanjaard tegen en die vertelde ook dat er hyena’s in Azerbeidzjan zitten. Hadden wij onze vraagtekens bij, maar nadat we deze hyena zagen hebben we even gegoogeld.
Er zitten hyena’s in Azerbeidzjan. 

De hyena in kwestie liep als een mak schaap, op straat, achter een kudde schapen aan. Beetje vreemde gewaarwording. Misschien was dit het uiterst zeldzame vegetarische exemplaar die Azerbeidzjan rijk is. 

Omdat het afgelopen dagen nog niet heet genoeg is geweest was het vandaag nog wat heter. En ik moet zeggen, dat vreet energie. Uiteraard helpt het hele vroege opstaan daar ook niet in mee. Want hoewel ik duidelijk een beter ritme heb dan ik afgelopen 20 jaar heb gehad, wanneer de wekker om 5 uur gaat wil ik me toch nog wel een paar keer omdraaien in bed hoor!

We schieten wel lekker op, want vandaag hebben we iets verder gefietst om in een hostel te kunnen slapen. Omdat we het niet meer aandurven met die hyena’s 😉

1 Reactie

  1. Rianne Maas
    juni 10, 2019 / 8:22 pm

    Wow hyena’s………..ondanks hun makheid ( in Azerbeidzjan dan ) toch maar oppassen!!
    Je ziet er goed uit Jonne!

    Groetjes, Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *