Dag 107 – 6794 km

3 juni 2019

Op het moment van schrijven ben ik mogelijk een fractie van een deeltje dronken. Op zoek naar een slaapplaats kwamen we namelijk uiteindelijk terecht bij een soortement van restaurant, waar ze ook partijen houden en bruiloften organiseren. En we eten kregen en wodka moesten drinken.

‘Shotjes’.

Wat er op neerkwam dat Nick en ik met z’n tweeën een hele fles wodka leeg hebben gedronken, omdat één schotje wodka een glas vol was en verder niemand dronk vanwege Ramadan. 

“Vashe zdoróvje“.

We waren vandaag niet zo heel vroeg, dat vroeg opstaan is op dag 3 al ernstig moeilijk. Maar zijn alsnog best een eindje gekomen, want geen hele heftige bergen tegen gekomen vandaag. Gelukkig.
Daar lijkt morgen verandering in te komen, via inside information hebben we vernomen dat het erop lijkt dat we heuse bergen moeten gaan trotseren. 

Vooralsnog lopen we mooi op schema. Wat zeg ik, als we zouden willen kunnen we overmorgen al in Baku zijn. Het streven is echter over 3 dagen in Baku te zijn, dus we kunnen lekker rustig aan doen. Ook wel lekker!

Normaal gesproken is het voordeel van met iemand anders zijn altijd dat diegene wordt gestoken door de muggen. Omdat ik normaal gesproken niet zo lekker ben. Daar lijkt verandering in te zijn gekomen, want toen we in de eerste nacht in Azerbeidzjan naast een rivier hebben gekampeerd ben ik letterlijk helemaal lek gestoken. Nu verkeer ik al twee dagen in een uiterst frustrerend staat van onnoemelijk veel jeuk. Afgelopen nacht ben ik zelfs wakker geworden van de jeuk. Zo erg. Ik hoop dat het binnenkort ophoudt, op dit moment klinkt amputeren bijna aantrekkelijk. #outdoortroubles.

2 Reacties

 1. Veerle
  juni 11, 2019 / 6:26 pm

  Amputeren fietst zo lastig ;-). Fiets ze!! Hopelijk geen hyena’s meer gezien? Liefs, Veerle

 2. Rianne Maas
  juni 12, 2019 / 6:49 pm

  Haha, een fractie van een deeltje dronken,………..zorgt in ieder geval voor mooie formuleringen!
  Trotseer die bergen maar!!!

  Groeten, Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *