Dag 105 – 6585 km

1 juni 2019

Mijn tent is weer helemaal heel. En als ik even ongegeneerd reclame mag maken: als je ook maar iets nodig hebt dat ook maar enigszins met iets outdoorsy’s te maken heeft, ga naar de Kampeermarkt in Eindhoven. Want niet alleen hebben ze daar enorm veel kennis, ze bieden ook nog eens geweldige service. Want nu heb ik weer een hele tentstok en een aantal reservestukken. En natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt door mijn moeder, oom en tante..!

Tot zo ver mijn promo praatje.

Vanmorgen zijn we in alle vroegte vertrokken, zodat we het grootste gedeelte van de rit in de ochtend konden fietsen. Omdat het heet is. Zo gezegd, zo gedaan. Kwart over 6 zaten wij op de fiets. En dat was, op de korte nacht na, best lekker. 

Daarom zijn wij nu in Azerbeidzjan. Nét over de grens, maar toch. We hebben alles wat we gisteren niet hebben gefietst weer ingehaald en zijn mooi op schema. Nu op naar Baku!

2 Reacties

 1. Rarda
  juni 9, 2019 / 3:17 pm

  Inderdaad super service van de kampeermarkt, want het moest ook nogal snel geregeld worden!!
  Gelukkig kun je nu weer goed je tentje gebruiken.
  Heel leuk dat je straks in Baku Mark en Ellen nog een keertje kunt ontmoeten, heel veel plezier samen!
  Liefs mama

 2. Erik
  juni 9, 2019 / 4:30 pm

  Hoi Jonne,
  Ik heb na een paar dagen het verloop van jouw reis weer eens bestudeerd en al je verslagen weer eens gelezen.
  Wat een foto’s , wat een reis, wat een avontuur. En vooral: hoe een klein buurmeisje opeens grootse dingen doet. Om trots op te zijn. En dat ben ik dan ook!!

  Groetjes, Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *