Dag 104 – 6451 km

31 mei 2019

Ik heb een glazen tafel kapot gemaakt. Blijkbaar. In het hostel.
Heb ik van anderen vernomen, want ik was er zelf niet bij. Best een prestatie.

Er zat een barst in het glazen tafelblad en blijkbaar moest daar een schuldige voor aangewezen worden. Was best een dingetje. Ik vond het wel erg flauw dat het meisje van het hostel dat niet in mijn gezicht heeft gezegd, ik was eigenlijk best klaar voor een goede discussie! In ieder geval, geen aanrader, dat hostel. Hoewel het internet wél goed was!

We hadden een langzame start vandaag omdat we eerst nog naar de fietsenmaker zijn geweest omdat de fiets van Nick nog steeds niet helemaal lekker leek te lopen. Bleek helemaal voor niks te zijn, want volgens de fietsenmaker was er niks aan de hand. 

De stad uit komen was ook nog een dingetje, want kruispunten zijn uiterst raar in Tbilisi en de gemiddelde Georgiaan kan ook niet autorijden. Wat ook nog frappant is, is dat het niet uit lijkt te maken aan welke kant het stuur zit. Er rijdt van alles rond. 

Toen we eenmaal op weg waren was het voornamelijk heel heet, en na zo’n 40 kilometer kwamen we langs een wijnhuis waar ze ook wat eten verkochten, leek ons wel een mooie plek om te lunchen (om half 6). Het oorspronkelijke plan was om zo’n 80 kilometer te fietsen, maar al voordat we een gratis wijnproeverij aangeboden hadden gekregen en daarna ook nog gratis wijn mee kregen hadden we al besloten om niet meer verder te fietsen vandaag. 

Nu zijn we dus maar wijn aan het drinken op een terrasje. Moeten we morgen maar een stukje verder fietsen.

1 Reactie

 1. Rianne Maas
  juni 9, 2019 / 7:37 am

  Haha Jonne, als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat, lijkt hier het motto!
  Prima, geniet ervan!!
  Wel vervelend van de tafel, had geen consequenties hoop ik?
  Prachtige foto’s weer !!

  Groeten, Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *