Dag 99 – 6116 km

26 mei 2019

Die onbreekbare tentstokken die ik heb? Zwaar maandagmorgen model. 
Zojuist brak ik namelijk de tweede stok. En heb ik nog een reserve van het andere model, degene die brak had ik natuurlijk al gebruikt. Nu heb ik dus een halfslachtig tentje, waarbij vandaag de haringen ook nog niet eens de grond in wilden, want te hard. Niet de beste kampeer dag dus. 

Dat het veel regent in Georgië klonk wel aannemelijk. Het is namelijk erg groen. Helaas heb ik dat ook kunnen ondervinden, het heeft tot nog toe iedere dag geregend sinds ik in Georgië ben. Niet de hele dag door, maar ik ben zeker voldoende nat geworden. Het weerbericht zegt dat het komende paar dagen droog en zonnig gaat zijn en dat hoop ik van harte! Het is maar een koude bedoeling als je iedere keer nat regent! 

De hond, we hebben haar Georgia genoemd (heel origineel), heeft de hele nacht naast onze tentjes gewaakt en nog zo’n 20 kilometer met ons mee gerend. Daarna was er een lange afdaling en kon ze ons echt niet meer bijhouden. Ik hoop dus dat ze dat ook niet de hele dag geprobeerd heeft, maar dat ze daar ergens iets heeft gevonden. Eerder bleef ze namelijk maar volgen, ook als we best hard gingen. Best aandoenlijk en spijtig. 

Buiten dat ik nu nog maar een halve tent heb is de camping game strong. Deels bij gebrek aan beter, maar verder ook omdat we daar weer zin in hadden. En het bespaard een hoop kosten. Ook hebben we al een paar keer gekookt. Omdat dat met twee mensen veel leuker is, en Nick het ook daadwerkelijk leuk vindt om te koken. En ik vind het wel leuk om wat dingen te snijden, dus zo is er best een goede verdeling. Ik krijg dus eindelijk wat groentes binnen! 

We zijn nu zo’n 50 kilometer van de Armeense grens, dus morgen gaan we Armenië ontdekken. Gewoon, omdat het kan.

1 Reactie

 1. Rarda
  juni 3, 2019 / 3:26 pm

  Haha, leuk nog even Armenië erbij “pakken”!
  Er staan al heel wat landen in je paspoort!!
  Knap hoor!!!
  Liefs mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *