Dag 91 – 5673 km

18 mei 2019

Mijn kampeerplaats van afgelopen nacht was echt meer dan prima. ’s Avonds kreeg ik nog allemaal çay aangeboden, en baklava, en nog ander soort zoetigheid. Kon geen pap meer zeggen daarna, maar het was wél lekker! 
Het avond programma duurde nog tot een uur of 2, maar om 11 uur ben ik in m’n tentje gaan liggen, heb ik nog wat meer gelezen en daarna ben ik in slaap gevallen. 

Vandaag was eigenlijk het plan om iets voor Trabzon te kamperen, om morgen Trabzon pas in te gaan. Omdat ik toch pas maandag naar de ambassade kan. Dus heb ik meerdere pauzes gehouden vandaag, zodat ik niet zo ver zou fietsen. 

Omdat de weg redelijk vlak is en ik later op de dag een beetje de wind in de rug kreeg fietste ik toch al snel redelijk wat kilometers. Een stuk voor Trabzon kwam Nick me achterop gereden, hij reed blijkbaar al een paar dagen achter me aan. We hadden elkaar al eerder ontmoet in het hostel in Göreme, waar hij veel eerder vertrokken was dan ik, maar tussendoor wat stops had gemaakt. Het laatste stuk hebben we samen gefietst waardoor ik nu alsnog in Trabzon ben. Maar goed, ga ik morgen wel een dagje sightseeën. En het schijnt een of andere feestdag te zijn, misschien valt er wel wat te beleven.

First thing maandagochtend is naar de ambassade gaan. Ik hoop dat dat Iraanse visum zo geregeld is, want daarna is het nog zo’n 2 dagen naar Batumi in Georgië. En ik ben wel klaar voor een nieuw land! 

2 Reacties

 1. nicolette
  mei 29, 2019 / 5:09 pm

  Nou, veel plezier met sight seeing dan maar en hopen dat het visum geregeld kan worden!

 2. Paul van Mullekom
  mei 29, 2019 / 9:23 pm

  Ha Jonne,

  Heb ff gegoogled op Trabzon en begrijp nu dat je aan de noordkant van Turkije zit ( dacht eerst aan de zuidkant) . Tja en nu wordt het wat minder bekend, ik zou ook erg nieuwsgierig zijn naar wat er verder aan de horizon verschijnt voor cultuur en landen. In Georgie hebben ze toch een president met een Nederlandse vrouw Sandra Roelofs of zoiets. Succes met je visum, ik lees jet wel.

  Groetjes, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *