Dag 81 – 4999 km

8 mei 2019

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place
For you and for me

Dat is het lijflied. En omdat ik zo’n mooie sopraan ben heb ik dit meerdere malen ten gehore gebracht afgelopen dagen. 

Gisteren hebben we een wandeling door de vallei gemaakt. Was Rachelle best content mee. Op dat stukje na toen we door een invasie van wespen moesten rennen. Maar iedereen heeft het overleefd!

Vandaag hebben we een Green tour gemaakt. Green niet in de zin dat het goed voor het milieu was, maar als onderscheid van de Red, Silver en Gold tour. Dus stonden wij netjes om half 10 paraat, zoals ons opgedragen was. Om vervolgens met een busje een straatje verder gebracht te worden waar we nog drie kwartier moesten wachten. Was goed geregeld. 

Rest van de tour was best leuk, we hebben een (kleine) wandeling gemaakt door een andere vallei, zijn naar een ondergrondse stad geweest, hebben wat uitkijkpunten gezien en hebben geshopt in de candyshop. En dat allemaal onder de sublieme leiding van Murat.

Het lijkt er ook eindelijk op dat het weer goed genoeg is voor de ballonnen om te varen. Wij hebben er vanaf gezien om ook daadwerkelijk een vlucht te gaan maken, prijzen zijn asociaal hoog. Maar alleen de ballonnen zien lijkt me al machtig mooi. Speciaal daarvoor heb ik een action camera gekocht, zodat ik mooie timelapses kan maken. Nu ging ik dus vandaag bekijken hoe het ding werkt, namelijk nog steeds niet zo technisch. Wat wil nu, ik heb er geen SD kaart bij besteld omdat ik dacht dat die van mijn gewone camera er ook in passen. Niet dus. Want in de action camera moet een micro SD kaart in. De winkel waar ze die verkopen is morgen om 8 uur weer open, die ballonnen zijn rond die tijd al weer geland. Niet zo handig inderdaad. Iets met goede voorbereiding is het halve werk…

1 Reactie

  1. Veerle
    mei 22, 2019 / 2:11 pm

    Mooie foto’s Jon! Wat een avonturen weer. Die stad in de rotsen is wel indrukwekkend! Doet me een beetje aan Mesa Verde denken. En tja… Die planning van jou, gaat nooit je sterkste punt worden denk ik zo ;-). Succes en veel plezier!! Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *