Dag 79 – 4999 km

6 mei 2019

Wij hebben gefietst. Omdat ik dat nog niet genoeg heb gedaan.
Er zijn 2 wegen in Goreme, wij pakte die de verkeerde kant op ging. Of course. 

Vooral Rachelle vond het erg leuk. Heeft ze zo’n 100.000 keer genoemd. Haar fiets was dan ook wel in opperbeste staat, heb ik bij terugkomst nog even ruzie over gemaakt. Komt erop neer dat ik niet zo van die macho cultuur hou. Als je fietsen verhuurd voor veel geld moet je gewoon zorgen dat ze in fatsoenlijke staat zijn. Punt. Het was ook niet dat ze het zo druk hadden daar…

Maar goed, we hebben heel Goreme en omstreken gezien, zo’n 35 kilometer gefietst. Ik ben trots op Rachelle en Nathalie hoor! Denk dat dit de sportiefste dag van de week is geweest, de rest van de week gaan we met het busje doen. En mogelijk nog wat wandelen. 
Ik heb ook m’n snelheidsrecord verbroken vandaag, die staat nu op 77.9 km per uur. Gaat toch sneller zonder bagage blijkt. 

4 Reacties

 1. Jeroen Vrijdag
  mei 21, 2019 / 4:40 pm

  Hoi Jonne,

  Prachtig die rotsformaties! Doen me een beetje denken aan Zabriskie Point in de U.S.A. Apart! Mooie foto’s!

  Groetjes,
  Ome Jeroen

  • Rachelle
   mei 24, 2019 / 10:05 am

   Ja, echt nogmaals sorry van die 100.000 keer he. Hahaha!

 2. Yvonne Minnen
  mei 21, 2019 / 7:50 pm

  Hoi Jonne

  Wat een geweldig mooie foto’s
  Super !!!!!!!!!!!

 3. Paul van Mullekom
  mei 21, 2019 / 8:05 pm

  Ha Jonne,

  Snap ik van dat internet en dacht ik al van die vertraging, geeft niet, blijft leuk. Mooie foto’s weer van dat surrealistische landschap daar midden in Turkije, ben er ook ooit geweest en dat vergeet je nooit meer, zal nu wel veel toeristischer zijn. Overigens, als je de tijd ervoor hebt, super combinatie, fietsen én de tijd nemen om de omgeving te bekijken, nou ja omgeving, wel een stukje rijden vanaf je route.

  Groetjes, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *