Dag 8 – 632 km

24 februari 2019

Terwijl ik fiets zingt Wes iets onverstaanbaars over Alane. Bruce heeft het nog steeds over Mary en de Backstreet Boys zijn wéér back again. Miley slingert nog rond op haar wrecking ball en Britney is nog steeds aan het debatteren of ze nu nog een girl of al een woman is. Guns N’ Roses zijn nog altijd aan het knocken on heaven’s door en the Script hebben hun arms al open. Snow Patrol vindt dat je niet zo snel moet opgeven en ondertussen dendert de trein van Guus lekker verder. Imagine Dragons zijn on top of the world en Nelly & Kelly hebben nog steeds een dilemma.
Ik laat me entertainen door Billy, want dat is tenslotte de entertainer (zijn woorden, niet de mijne).
Samen met Toto bless ik de rains down in Africa. In ieder geval niet in Künzelsau en omstreken, die zon bevalt me prima.

Ondertussen denkt half Duitsland dat ik ongeveer rijp ben voor het gesticht, want dit alles zing ik niet zo subtiel mee. Want, who cares. Ik kom ze waarschijnlijk toch nooit meer tegen.

Daarnaast, I’m blue daba dee daba die. Wat technisch gezien ook zo is, zie mijn garderobe on the road.

Hakuna matata.

4 Reacties

 1. Tess
  februari 26, 2019 / 10:58 pm

  lekker afspeellijstje hoor!! Met die muziek ben je voor dat je t weet in China! Terug naar Nederland mag natuurlijk ook…. auf wiederschnitzel! Xx

 2. Imke
  februari 27, 2019 / 7:39 pm

  Hahaha oh heerlijk jou verhalen!!
  Je bent een bikkel zeg geniet ervan! Xxx

 3. Nathalie
  maart 7, 2019 / 4:10 pm

  Ik mis een beetje de afspeellijst van alle bekende disney songs 😉 zingt ook lekker weg!

  • jonnevanbommel
   Auteur
   maart 8, 2019 / 8:53 pm

   Ja shit! Die ben ik vergeten! Net zoals een heleboel andere artiesten. Want uiteraard moest mijn afspeellijst de avond van tevoren nog gedownload worden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *