Dag 7 – 544 km

23 februari 2019

Vals alarm. Ook vandaag heb ik de hele dag langs het water gefietst. Met harde wind tegen. En ik heb eens een beetje de route gecheckt, het ziet ernaar uit dat ik voorlopig nog wel even langs het water blijf fietsen…
Maar m’n knie deed het weer goed, het weer is super. Daarnaast heb ik vanmorgen voor het eerst m’n tentje zo op weten te vouwen dat het wonder boven wonder best makkelijk in de daarvoor bestemde hoes ging. We mogen niet klagen! 

Vanavond ga ik voor het eerst wildkamperen. Bij gebrek aan beter eigenlijk, want in dit deel van Duitsland zijn blijkbaar alle campings dicht, en hotels zijn er ook niet. Dus sta ik nu pal naast een dichte camping. Moet goedkomen! 

2 Reacties

  1. Caroline
    februari 25, 2019 / 6:20 pm

    Hoi Jonne, dat van die tentstokken heb ik ook eens gehad. Ik verbaasde me er toen net zo over als jij nu. We vinden het allemaal super stoer van je en volgen je avonturen nu al met heel plezier. Houd je haaks! Veel groetjes, Caroline & Peter

  2. Jacques Sars
    februari 26, 2019 / 7:19 pm

    Mooie fotokes Jonne! Lees je verslagen met veel plezier. Groetjes, Jacques

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *