Dag 335 – 12.693 km

16 januari 2020

Oopsy Daisy. Ik ging vandaag even dronen waar dat blijkbaar niet mocht, getuige de twee mensen die heftig stonden te schreeuwen dat dat dus niet mocht. Dus was ik snel weer klaar met dronen, maar heb ik nog wel even snel een fotootje kunnen maken, #sorrynotsosorry. Maar verder ben ik nog steeds lief en onschuldig hoor! 

Vanmorgen zijn we dus eindelijk die tempels wezen bekijken, wat best aardig was. Het mooiste was nog dat er welgeteld nul andere toeristen waren, waardoor we op ons gemakje alles konden bekijken. En met alles bedoel ik de highlights, want er zijn in totaal iets van 100 tempels, waarvan de meeste waarschijnlijk tegenwoordig uit niet meer dan drie rotsen/stenen bestaan. Daarbij moet je dan een hele jungle trekking maken, wat op eigen houtje iets minder aan te raden is omdat er her en der nog landmijnen in de grond liggen. En nu we Laos overleefd hebben zou het wel balen zijn als ik in Cambodja op een landmijn zou stappen. 

Nadat we uit getempeld waren zijn we voor ontbijt/lunch naar een restaurant gereden waar ze ook westers eten hebben en die heel goede reviews op Google had. Nou, ik weet niet wat die andere mensen hebben gegeten, maar waarschijnlijk geen hamburger met frietjes. Want dat was te smerig voor woorden. De frietjes waren minstens zes keer opgebakken en zaten onder het zand. Ik verdenk ze ervan dat ze die uit de prullenbak hebben gevist omdat ze niet meer genoeg hadden. Nu ga ik dus weer over op rijst, wat ik eigenlijk ook prima vind. En een stuk goedkoper is! 

Na het hele tempel avontuur hebben we nog een stukje gefietst, en verblijven we nu in een guesthouse waar we betaald hebben voor WiFi maar wat er niet is. Uitermate teleurstellend. 

Morgen gaan we het laatste stuk naar Siem Reap fietsen, vonden we voor vandaag te ver namelijk. En dan ga ik overmorgen nog een dag tempels bekijken. Ik vermoed dat ik er daarna wel weer even klaar mee ben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *