Dag 256 – 10.326 km

30 oktober 2019

Stiekem zijn wij niet zo’n hele goede toeristen. Een stad wordt gewoon een stad, na de zoveelste. Hoewel ik best fan ben van Almaty! Er zijn fietspaden, super veel parkjes, overal restaurants.
We hebben dus niet zoveel aan sightseeing gedaan, want it’s all about the food.

Hoogtepunt van ons verblijf in Almaty was de food safari, georganiseerd door onszelf. Ik kan dus wél aangeven waar je de beste taartjes kunt halen 😉

Vandaag zijn we uiteindelijk maar vertrokken, ergens in de middag. We hadden zo nog een paar dagen langer kunnen blijven, maar dat was net iets minder voor de portemonnee, heel veel minder voor mijn niet zo’n strakke lijn en dan gingen we China niet meer halen in het tijdsbestek dat wij daarvoor bedacht hebben. We moesten dus.

Ondanks dat we zo laat weg waren (eerst nog taartjes gegeten bij de favoriet) gingen we toch wel goed! De weg is voornamelijk vlak, en dus konden we goed doorfietsen. Met onderbrekingen om te eten, hadden we immers nog niet genoeg gedaan 😉

Nog 2,5 dag en dan is het de bedoeling dat we bij de grens zijn. Dan is het eerste doel bereikt! Hopelijk gaan komende paar dagen net zo makkelijk als vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *