Dag 247 – 9850 km

21 oktober 2019

Ik heb besloten dat ik deze fietsreis eens aan mijn intelligentie peil moet werken. Mijn absolute piek heb ik namelijk op de basisschool gehad, en daarna is het snel bergafwaarts gegaan. De onnoemlijk vele jaren aan studie hebben duidelijk niet zoveel bijgedragen. 

Technisch gezien ben ik wel een millennial, maar praktisch gezien absoluut niet. Zo had ik wel eens ooit eerder gehoord van podcasts, maar klonk dat voorheen nooit als iets waarmee ik iets zou moeten kunnen. Maar nu heb ik al verschillende keren van andere mensen gehoord dat ze naar podcasts luisteren, bijvoorbeeld tijdens het fietsen. Klinkt allemaal best leuk en leerzaam, want zoveel verschillende onderwerpen. 

Kan ik eindelijk mijn algemene kennis wat opkrikken. Want die is ongeveer nihil aanwezig. Mogelijk kan ik zelfs dat basisschool niveau gaan evenaren! 

Blijkbaar kun je podcasts downloaden via verschillende streamingsdiensten. Als ik weer internet heb ga ik hier eens een studie naar doen! 

Verder hebben we vandaag nog een stukje gefietst, gingen we rechtdoor, is het weer nogal herfstig en zei Google dat het zou gaan regenen. Dus zijn we gestopt bij een soort van overdekte bushalte om te kamperen. Nat worden hebben we immers een hekel aan. Tot nog toe heeft het welgeteld nul druppels geregend, maar het waait flink en nu staan we enigszins beschut. Hoewel er alsnog sand everywhere is. 

Vandaag kwamen we langs het dorpje waar je die demonstratie van jagen-met-arend kunt zien. Klonk heel interessant, bleek mega duur. Hebben we maar overgeslagen. Was een beetje jammer. 

Maar omdat we nu geld over hebben gaan we morgen luxe overnachten in een hostel. Omdat ik wel eens een douche kan gebruiken. En we blijken zwaar goed op schema te zitten, dus morgen hoeven we niet zo ver te fietsen. Hopelijk is het dan ook droog! 
De laatste keer dat ik met regen heb gefietst was volgens mij in Turkije en dat wil ik graag zo houden! 

BeantwoordenDoorsturen

1 Reactie

  1. Nicolette
    oktober 30, 2019 / 5:58 pm

    Nou Jon, met die alg ontwikkeling zit het wel goed hoor! Je weet dan misschien niets van podcasts maar wie weet er wat van al die landen die jij op reis allemaal gezien hebt??? En het bedwingen van bergen per fiets, in de sneeuw??? En het k(r)amperen op vreselijke plekjes, nat, koud en ga zo maar door!!!
    Jouw ontwikkeling is méér dan op peil door alles wat jullie beleven!!!!
    Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *