Dag 23 – 1740 km

11 maart 2019

Vandaag was een rustig tochtje richting Triëst. Omdat ik gisteren zo ver had gefietst was het nog maar zo’n 20 kilometer, voornamelijk heuvelafwaarts. Waar ik uitzonderlijk lang over gedaan heb, omdat ik een beetje rondgekeken heb, wat foto’s gemaakt.. Je kent het wel.
Maar vandaag had ik de tijd om lekker relaxt te doen.

Vanmorgen wel al vroeg wakker, omdat de hond eruit wilde. En wel nú. Om half 7. Toen ik eigenlijk gewoon nog lekker verder wilde slapen. Maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, ik ben Barbara heel dankbaar dat ik mocht blijven slapen! En ze had nog een ontbijtje voor me gemaakt ook! Hoe luxe!

Vandaag dus in Triëst, waar ik net wat rondgewandeld heb. Best een mooie en interessante stad! Ik heb niet super uitgebreid rondgekeken, want best wel moe. Maar ben ook net op tijd binnen, want inmiddels regent het.
Ha, lucky me!

Ik slaap in een heel hip hostel, in het oude gedeelte van de stad. In een oud gebouw, op de 4e etage. Zonder lift uiteraard. Hoge plafonds, mooie, oude houten vloer erin. Precies zo als ik ook wil als ik later groot ben. Mogelijk dat ik dan wel eerst aan mijn carrière moet gaan werken, want vast niet goedkoop niet.

Vandaag is mijn laatste dag in Italië, dus ik hoop dat ik een top maaltijd kan scoren vanavond. Tot nog toe is het matig. De gelatos zijn wel erg goed!

1 Reactie

  1. Jacques Sars
    maart 16, 2019 / 10:17 am

    Succes met de maaltijd Jonne, in Italië zou dat toch moeten lukken zou je denken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *