Dag 222 – 8649 km

26 september 2019

Wat ik vaak om me heen hoor is dat voornamelijk Nederlanders fietsen. En Duitsers. Ik kom echter iedere keer Belgen tegen. Want hebben we gister afscheid genomen van Alex en Céline, vandaag hebben we weer een nieuw Belgisch stel ontmoet. 
En een Engels meisje, die in London woont, gestudeerd heeft in Amsterdam en vloeiend Nederlands praat. Als ik die kant op ga kan ik misschien wel bij haar blijven slapen! 

Maar goed, Belgen dus. Op zoek naar een kampeerplekje stonden er een paar mensen te wuiven, dus daar zijn we maar op af gegaan. Want, overduidelijk fietsers. Dus nu slapen we op iemands grasveldje, in de tuin. Hopelijk gratis, maar da’s nog een beetje onzeker.

Vandaag zijn we best opgeschoten. Weg was goed, niet te veel omhoog. Ging lekker! De brander ging vanmorgen iets minder lekker. Of zeg maar niet. Was een beetje balen. Mogelijk dat ie het koud had, vanavond hebben we weer geprobeerd en nu deed hij het wel. Kan wel alleen op stand mega of stand niet. Maar goed, beter iets dan niets. 
Lijkt een beetje op mij, ik hou ook van alles of niks 😉

2 Reacties

 1. Erik
  oktober 9, 2019 / 3:47 pm

  Hoi Jonne,

  Dank voor alle mooie verhalen en foto’s. Zo kunnen wij het ook een beetje mee beleven.
  Trouwens wel leuk zo’n brander die op het baasje gaat lijken.
  Ben benieuwd wat ie nog meer voor streken krijgt…………..

 2. Paul van Mullekom
  oktober 9, 2019 / 5:06 pm

  Ha Jonne,

  Goed om te lezen dat het weer goed gaat! En weer mooie foto’s van een prachtig landschap om doorheen te fietsen. Verbaasd me hoeveel fietsers je tegenkomt, dus van alleen fietsen is eigenlijk geen sprake en dus kun je gerust alleen aan zoiets beginnen ( was nog een afweging die ik zelf had…). Kom je geen eetgelegenheden tegen? Van de spaarzame wegen zijn dit toch de west – oost verbindingen, dus je zou zeggen, genoeg reizigers of transport.

  Groetjes, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *