De route

De globale route richting China ziet er zo uit. Ik start vanuit huis en wil het eerste stuk een deel van Reitsma’s route richting Rome fietsen. Bij Venetië wil ik verder door de Balkan richting Istanbul, waar ik Azië in zal gaan. Dan naar Cappadocië in Turkije. Vervolgens richting Tbilisi, Georgie en Baku, Azerbeidzjan. Ik zou heel graag door Iran willen, maar mocht dit niet gaan wegens het niet verkrijgen van een visum kan ik altijd uitwijken en de Kaspische zee oversteken naar Kazachtstan.
Vanuit Iran wil ik door Turkmenistan, naar Samarkand, Oezbekistan. Dan door naar Dusjanbe, de Pamir Highway. Ik zou graag de meest uitgebreide weg door de vallei pakken daar, lijkt me prachtig. Tijd zal uitwijzen of dat ook haalbaar is. Na de Pamir richting Osj en Bisjkek in Kirgizië.
En daarna, daarna ligt het nog open.

Als het fietsen goed bevalt zou ik graag nog verder willen naar Singapore. Maar er leiden vele wegen naar Singapore…
Indien ik het voor elkaar krijg om een Chinees visum te veroveren, dan wil ik natuurlijk eerst China zien! En daarna of via het oosten naar Singapore, door Vietnam, Laos, Thailand, Maleisië. Of via het westen, India, Nepal, Myanmar, Thailand, Maleisië. Maar dat zijn zorgen voor later! Eerst China maar proberen te halen!

Delen:

1 Reactie

  1. Jacques Sars
    februari 17, 2019 / 1:32 pm

    Cool plan Jonne, Succes en veel plezier! Gr Jacques

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *