Dag 380 – 15.108 km

2 maart 2020

The big three O. Ik heb het gehaald hoor, nu ben ik oud en verlept πŸ˜‰

Nee hoor, ik roep al jaren dat ik denk dat de mooiste leeftijd tussen de 30 en 35 ligt. Want dan hoopte ik mijn leven een beetje op orde te hebben (ha, goede grap), eindelijk te weten wat ik wil doen met de rest van m’n leven (niet dus), maar ben ik nog wel jong(ish) met een fit lijf (matigjes op het moment). Maar ondanks dat er dus niks meer op orde is dan vijf jaar geleden, denk ik nog steeds dat de mooiste leeftijd tussen de 30 en 35 is.

Over de eerste 28 jaar was ik matig enthousiast, maar mijn 29e levensjaar was al een goed voorproefje. Kan alleen maar beter worden dus! En de aftakeling begon al voor m’n 18e, dus daar ben ik al zo aan gewend dat ik me daar gewoon niet meer druk om maak πŸ˜‰

Vanmorgen werd ik, net als vroeger, toegezongen door m’n ouders. Omdat ik dus nog op dat campingbedje er naast lag πŸ˜‰
Verder was het geen bijster spectaculaire ochtend, gewoon lekker relaxt. Eind van de middag zijn we naar Penang Hill gegaan, vanwaar je een mooi uitzicht hebt over Georgetown en de rest van het eiland. En omdat we ietwat laat waren zagen we de zonsondergang en hebben we er ook maar meteen gegeten. Bij het hoogste restaurant van Penang. En met die titel op zak hadden ze verdacht weinig gedaan om daar gebruik van te maken, want in het restaurant zag je het uitzicht niet meer. Maar verder was het wel een heel mooi restaurant en het eten was lekker!Β 

Morgen gaan we met het bootje naar Langkawi. Daar gaan we nog wat meer uitrusten en eten, voordat we weer terug vliegen naar Singapore. Ik vermoed dat het eerste stuk van mijn fietstocht straks weer wel even aanpoten gaat worden πŸ˜‰

3 Reacties

 1. Heidi de Kok
  maart 14, 2020 / 7:42 am

  Van Harte Proficiat! Wat er ook nog zal gebeuren je hebt afgelopen jaar zoveel gezien en meegemaakt dat heb je sowieso in the pocket. Heerlijk om mee te mogen genieten.
  Groetjes Heidi

 2. Ilva v bommel
  maart 14, 2020 / 12:07 pm

  Van harte en veel plezier op je verdere tocht. Ik hoop dat je het coronavirus voor kunt blijven!
  Ilva

 3. Caroline
  maart 14, 2020 / 5:49 pm

  Nog heel hartelijk gefeliciteerd !
  P.s leuke foto van jullie drieΓ«n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *