Dag 236 – 9254 km

10 oktober 2019

Inmiddels snap ik waarom mensen genoeg hebben van centraal Azië en daardoor snel richting een ander land vliegen. Aan de omgeving ligt het absoluut niet, het landschap is werkelijk prachtig. Het eten daarentegen…

Het laatste restaurant van gisteren was niet alleen niet zo lekker en duur, ik heb ook nog eens voedselvergiftiging opgelopen. Dus heb ik zo ongeveer al m’n ingewanden eruit gekotst, iedere keer als ik me bewoog in bed moest ik weer een sprint naar buiten trekken. Niet zo lekker. 

Uiteindelijk zijn we dus nog maar een dag gebleven en zijn alle andere fietsers al vertrokken. Wij waren dus de first ones in, last ones out. 

Inmiddels kan ik me weer bewegen zonder te hoeven kotsen, na een hele middag geslapen te hebben. Hopelijk kunnen we morgen dan eindelijk vertrekken richting Osh! 

Ik moet wel zeggen, ik ben nog nooit zo vaak ziek geweest als de laatste tijd. Central Asia is a bitch! 

2 Reacties

 1. Nicolette
  oktober 23, 2019 / 11:40 am

  Arme Jonne, voedselvergiftiging is zó niet fijn!
  Wel lekker rustige nacht nadat de anderen vertrokken waren….
  Fijn dat je nog met een maatje fietst, Nick is niet ziek geweest?
  Succes weer!

  • jonnevanbommel
   Auteur
   oktober 23, 2019 / 12:01 pm

   Nick is een paar dagen een beetje ziek, zwak en misselijk geweest in de Pamir, maar verder niet. Gelukkig maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *