Dag 211 – 8377 km

15 september 2019

En toen werd ik even geveld door ziekte. Denk een beetje te veel zon gezien. Resultaat was ernstige hoofdpijn, misselijk en koorts. Dus na 32 kilometer, toen ik niet echt meer verder kon, zijn we gestopt. En daarna ging het alleen maar slechter eigenlijk. Dus hebben we eerst ergens gezeten (ik gelegen) en daarna naar een kampeerplaats gegaan, waar ik met moeite m’n tentje op heb gezet, met nog meer moeite 2 paracetamols naar binnen heb gewerkt en daarna ben gaan slapen. 

Vanmorgen heb ik nog een beetje hoofdpijn, maar voel ik me zo’n 100.000 keer beter dan gisteren. Alleen is er vannacht een storm op komen zetten die nog steeds aan de gang is, dus we hebben besloten even te wachten met vertrekken totdat de wind een beetje is gaan liggen. Omdat het zo lullig is als iemand van de berg geblazen wordt. Hopelijk is dat nog wel ergens vandaag, over niet al te lange tijd!!

1 Reactie

  1. Veerle
    september 25, 2019 / 11:57 am

    Hey Jon. Wat een ontzettend mooie foto’s!! Schitterende landschappen. Dan is dat ‘wild’ kamperen nog niet zo verkeerd!! Balen van het ziek zijn, maar een dagje extra rust heeft toen vast wel goed gedaan. Veel plezier nog en de groetjes aan Nick! Met Noodles ;-). We willen natuurlijk ook wel eens foto’s van je mede-fietsers zien he!! Liefs, Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *