Dag 15 – 1171 km

3 maart 2019

Wat was ik zielsgelukkig, toen ik toch besloten had om een hotel te reserveren die wat duurder was maar wel dicht bij de route, dan een die goedkoper maar verder weg zat. Want eigenlijk was dit hotel alsnog verder dan ik graag had gewild, maar de accommodaties zijn dun gezaaid. 

Vandaag ben ik door 3 landen gefietst. Oostenrijk om te beginnen natuurlijk, daarna een stukje Zwitserland om vervolgens in Italië uit te komen. De Reschenpass zijn we over. Waar ik me best een beetje zorgen om maakte, maar uiteindelijk best mee viel. Probleem was dat ik me van tevoren een beetje ingelezen had. Note to myself: doe dat nooit meer! Want andere mensen hadden het erover dat je alleen die pas over moet, en dat je daarna bijna de hele weg berg afwaarts gaat. Komt die berg die na die pas staat extra hard aan. Des te meer omdat ik halverwege weer kon omdraaien omdat er weer eens een berg sneeuw in de weg lag, waar ik deze keer écht niet doorheen wilde. En dat was pas de 4e keer vandaag dat ik om moest draaien.
Komt erop neer dat het heel vermoeiend was. Zeker omdat mijn benen toch wel moe zijn van de afgelopen dagen ploeteren door de sneeuw. Dus heb ik besloten dat ik morgen uit ga slapen en maar een klein stukje ga fietsen. En daarna ga kamperen, want ik vind dat het niet zo kan zijn dat ik meer in hotels slaap dan dat ik kampeer. Ik zeul namelijk alles mee, moet ik het ook wel gebruiken ook. Op dat kook setje na dan 😉

1 Reactie

 1. Yvonne minnen
  maart 6, 2019 / 12:30 pm

  Ha die Jonne.

  Voor het geval je weer 29 jaar moet denken wat een kerk in het Italiaans is heb ik het even voor je opgezocht.
  Ik denk niet dat je van plan bent om een kaarsje op te steken maar je weet maar nooit waar het goed voor is.
  Hier komt ie dan : CHIESA.

  Groetjes Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *